Főoldal > Virtualizáció > Szerver és adattárolás

Saját virtualizálható infrastruktúrával nem rendelkező ügyfeleink számára a Fujitsu szervereit,
blade-jeit, és a NetApp tárolási megoldásait biztosítjuk. 
 
SZERVEREK
 

Fujitsu PRIMERGY Blade szerver – dinamikus adatközpont

 
A PRIMERGY BX900 – A dinamikus kocka
Újgenerációs pengeszerver-ökorendszer, az állandóan változó IT környezetekhez. Új high-end termék, amely kiegészíti a PRIMERGY BX pengeszerver-családot.

A PRIMERGY BX400 – Költséghatékony, felhasználóbarát
A Fujitsu PRIMERGY BX400 pengeszerver sokoldalú „dobozos” IT-infrastruktúra. Komplett kisvállalati megoldás, amely az első pillanattól kezdve időt és pénzt takarít meg gazdája számára.


Fujitsu PRIMERGY RX Rack Mount szerverek


Ideális azoknak a vállalkozásoknak, akik nagy hatékonyságú, alacsony kockázatú email, hálózati, virtualizációs és üzenetküldési megoldásokat igényelnek.
Világszerte vállalatok ezrei támaszkodnak a Fujitsu PRIMERGY  Rack szervereire magas szintű hatékonyságuk miatt. A Fujitsu PRIMERGY Rack Mount szerverek évtizedes mérnöki és integrációs munka eredményei, melynek célja az új üzleti számítástechnika végrehajtásának felgyorsítása.


Fujitsu PRIMERGY
TX – bővíthető torony szerverek kis-és középvállalkozásoknak


A Fujitsu bővíthető torony szerver ideális választás azoknak a távoli és
fiókirodáknak, akiknek alacsony kockázatú hálózati, fájl és nyomtatási, és megosztott internet hozzáférési megoldásokra van szükségük, és maximális belső tároló és I/O rugalmassággal rendelkeznek.
 
 


ADATTÁROLÁS

Storage virtualizáció – alacsonyabb költségek, egyszerűbb műveletek, fejlettebb erőforrás felhasználás, a virtualizált infrastruktúra egyszerűsödése

 
A virtualizáció javítja a szerver-kihasználtságot, de ez attól is függ, hogy a közös adattároló mennyire felel meg az alkalmazások követelményeinek. A virtuális környezetek magas szintű adat-rendelkezésre állást és tároló-kihasználást, valamint a működés megzavarása nélküli skálázhatóságot igényelnek. A HP Storage megoldásai megfelelnek ezeknek a kihívásoknak, és valódi üzleti megoldásokat nyújtanak.
Így átláthatja tényleges tárolási költségeit, és ez alatt:
-          költségeit mintegy 50%-kal csökkentheti magas rendelkezésre állású tárolóeszközökkel.
-          kapacitását körülbelül 33%-kal növelheti.
-          egyszerűen üzembe helyezheti megosztott tárolóját a virtuális szerver környezetben az üzleti folyamatok megzavarása nélkül.
Álljon készen a változásokra – bármilyen üzleti környezetben a Fujitsu-val!
 
Napjaink változó gazdasági környezete gyakran teremt válatlan üzleti kihívásokat. Álljon készen – egyszerű, skálázható és megfizethető adattárolási megoldásainkkal a Fujitsu-tól.

Adatbiztonsági célgép deduplikációs képességekkel az egyedi adatok védelmére Fujitsu Eternus CS800
 

DEDUPLIKÁCIÓ – megoldás az adatredundancia megszüntetésére
A tárolt adatok mennyisége rohamosan nő, évente egy milliárd terrabájt új adatot kezelünk. Az új, nagyobb kapacitású tárolórendszerek mellett a deduplikáció módszere jelenti a megoldást.
De mit is jelent a deduplikáció?
Képzelje el, hogy egy 500 fős cégnél minden alkalmazott megkap egy 1 megabájtos melléklettel rendelkező levelet. Ha minden felhasználó elmenti a mellékletet, az 500 megabájtnyi adat. Ha ezt az adatot azonban csak egyszer mentjük el, az 499 megabájt helymegtakarítás a tárolóeszközön. A deduplikáció során csak egy mellékletet tárol el a rendszer, a többi 499 példány erre az egyre fog hivatkozni. Adatmódosítás során szintén csak a módosításokat menti el a tárolóeszköz.
Próbálja ki a Fujitsu vagy a NetApp tárolóeszközeit deduplikációs funkcióval!
-          Javuló kapacitáskihasználás
-          Gyorsabb leállás utáni helyreállás
-          Alacsonyabb költségek – kisebb merevlemez-szükséglet