Főoldal > Rólunk

Miért az ITSecure?

Az ITSecure Kft. elkötelezett az ügyfelek magas szintű kiszolgálása mellett. Mi megértjük, hogy mennyire fontos a folyamatos támogatás és kiszolgálás, legyen szó rendszerfelügyeletről vagy virtualizációs környezet kialakításáról.
 

Mindig elérhető

Az ITSecure Kft. informatikusai a hét minden napján az ügyfelek rendelkezésére állnak telefonon és email-en keresztül. Személyes szolgáltatásunk felhasználóbarát és hatékonyan oldja meg az Ön problémáit. Ez az, ami leginkább megkülönböztet minket más szolgáltatóktól.

 
Hatékony hibabejelentő rendszer

Az ITSecure Kft. saját ServiceDesk rendszert fejlesztett azért, hogy ügyfeleink kéréseit nyomon követhessük. Minden hibabejelentés kap egy egyedi azonosító számot és mindegyikhez hozzárendelünk egy informatikust, aki felel a probléma megoldásáért. Ügyfeleink bármennyi hibajelentést is küldenek, azokat csak akkor zárjuk le, ha a problémát valóban megoldottuk. A megnyitott hibajegyek nagy részét 1 órán belül megválaszoljuk.
 
Ügyfeleinkre mindig odafigyelünk

A lehető legjobb szolgáltatás biztosítása mellett is szükségesnek tartjuk meghallgatni Ügyfeleink tanácsait, javaslatait, hogy minél jobb kiszolgálást nyújthassunk. A kapott észrevételek pozitív visszajelzést adnak eddigi munkánkról.
Rólunk mondták
 


„Mióta az ITSecure végzi nálunk a karbantartást, lényegesen lecsökkent a rendszerhibák száma, és szakértelmüknek köszönhetően az üzemeltetés is lényegesen olcsóbb.” – Kovács Vilmos, Simplexion Kft.
„Nagyon hasznosnak tartom a cég hibabejelentő rendszerét. Eddig bármilyen kérésünk volt, szakembereik pár órán belül mindig teljesítették, legtöbbször anélkül, hogy kijöttek volna az irodánkba!” – Ferenczi Róbert, Ferhouse Budapest Kft.
„Korrekt, megbízható partnerek. Az informatikai eszközök beszerzését is mindig rájuk bízzuk, hiszen bízunk bennük és szakértelmükben.” – Killik László – BPO Kft.
„Cégünknél közel száz munkaállomás üzemel, így gyakran előfordulnak apró problémák. Óriási segítség, hogy az ITSecure Kft. rendszergazdája folyamatosan a rendelkezésünkre áll, körültekintő, azonnal kijavítja a hibákat, és mindenkinek segít tanácsaival.” – Deáky András, Zuglói Vagyonkezelő Zrt.