Főoldal > Rendszergazda > Adatmentés

Vesztett már el adatot? Ha igen, tudja milyen sok bosszúságot okoz!
Online mentési szolgáltatásunk igénybe vételével azonban ez nem fordulhat elő!


A fontos adatokról rendszeresen biztonsági másolatokat kell készíteni, egy esetleges meghibásodás esetén visszaállíthatók legyenek. Egy egyszerűen használható, biztonságos archiváló eszközzel biztosítjuk, hogy adatai bárhol és bármikor elérhetők legyenek. Így akár laptopon szerkesztett anyagairól is folyamatosan készíthet mentést bármerre is jár.

Az adatmentési szolgáltatásunk használatához szükséges program egyszerűen, könnyen kezelhető. A széles körben alkalmazott hagyományos biztonsági mentések szalagra vagy lemezre történnek.


ELŐNYÖK
BIZTONSÁGOS
A biztonsági másolat titkosítva tárolódik szerverünkön, így csak felhasználónév, jelszó és megfelelő titkosító kulcs használatával érhetőek el adatai.
 

EGYSZERŰ BEVEZETNI
A központosított webes felületről több számítógép biztonsági mentését is menedzselheti, illetve automatizálhatja a másolat elkészítésének időpontját.
 

GYORS
A mentési folyamat során csak a megváltozott fájlokat másolja a program, így időt takaríthat meg, emellett kisebb internetes sávszélességet vesz igénybe.
 

INFORMATÍV
Minden fontos részletet megjelenít a program, így a tárhely és adatátviteli adatokról mindig pontos képet kap. Így könnyebb megtervezni a mentések idejét, a tárolt adat mennyiségét.